Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!

Cine suntem

Vrei să vezi lumea, dar nu ai timp pentru toată munca de planificare necesară? Suntem aici pentru tine.
Până acum am ajutat la realizarea a peste 15.000 de vacanțe de poveste.

Maria Marin

Managing Partner

Îmi plac călătoriile, mâncarea vegetariană, filmele Science Fiction, și îl ador pe Bush, bulldog-ul meu! :) Sunt o visătoare practică și consider că muzica, mâncarea și oamenii fac viața mai frumoasă! Din cele peste 70 de țări vizitate până în acest moment, sufletul mi-a ramas de 2 ori în Polinezia. M-aș bucura ca experiența mea să vă fie de ajutor în călătoriile viitoare!

Andreea Crisan

Senior Travel Consultant

Slăbiciunile mele sunt țările latine, deși sunt profund impresionată de dezvoltarea țărilor nordice și de stilul lor de viață. Îmi place să am un stil de viață sănătos, să fac mult sport și ador broccoli! :) Sunt foarte atentă la detalii și îmi place ca lucrurile să fie bine puse la punct, astfel că te poți baza pe mine în planificarea vacanței tale! 

Irina Mihalache

Travel Consultant

Îmi plac mâncărurile picante și să dansez până îmi iau teneșii foc! Tot timpul îmi doresc să descopar lucruri noi și să vizitez locuri ce sunt pline de frumusețe și tradiție. Sunt sinceră și punctuală, și te asigur că poți să apelezi cu încredere la mine pentru o vacanță reușită!

Malvina Marinescu

Travel Consultant

Iubesc pozitivitatea, zâmbetele, diminețile cu ritm de dans și muzica techno! Sunt o fire foarte energică și consider că micile detalii fac diferența. Iubesc să călătoresc și scopul meu este să descopăr fiecare colț al lumii! Amintirile sunt momentele speciale care îți spun povestea, deci bazează-te pe mine pentru plănuirea vacanței tale!

Andreea Darie

Travel Consultant

No video available.

Bush The Bulldog

Mascota

Mă găsiți la birou de obicei după-amiaza, dar de marți încolo... Urăsc zilele de luni și sa mă trezesc devreme dimineața. La birou în general dorm, sau stau pe contul meu de Instagram. Iubesc drumețiile, aerul rece și curat de munte, iar următoarea destinație pe lista mea este litoralul.

Cele mai bune sfaturi provin din experiența personală.
Echipa noastră a vizitat

502

destinaţii

80

ţări

Socializăm pe mai multe platforme. Alătură-te nouă!