Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!

Suntem singura agenție din România care oferă vacanțe 100% personalizate.

Considerăm că cele mai bune sfaturi provin din experiența personală, iar până în prezent, echipa noastră a vizitat

561

destinaţii

100

ţări

Considerăm că cele mai bune sfaturi provin din experiența personală, iar până în prezent, echipa noastră a vizitat

561

destinaţii

100

ţări

Maria Marin

Managing Partner

Îmi plac călătoriile, mâncarea vegetariană, filmele Science Fiction, și îl ador pe Bush, bulldog-ul meu! :) Sunt o visătoare practică și consider că muzica, mâncarea și oamenii fac viața mai frumoasă! Din cele peste 70 de țări vizitate până în acest moment, sufletul mi-a ramas de 2 ori în Polinezia. M-aș bucura ca experiența mea să vă fie de ajutor în călătoriile viitoare!

Andreea Crisan

Senior Travel Consultant

Slăbiciunile mele sunt țările latine, deși sunt profund impresionată de dezvoltarea țărilor nordice și de stilul lor de viață. Îmi place să am un stil de viață sănătos, să fac mult sport și ador broccoli! :) Sunt foarte atentă la detalii și îmi place ca lucrurile să fie bine puse la punct, astfel că te poți baza pe mine în planificarea vacanței tale! 

Malvina Marinescu

Senior Travel Consultant

Iubesc pozitivitatea, zâmbetele, diminețile cu ritm de dans și muzica electronica! Sunt o fire foarte energică și consider că micile detalii fac diferența. Iubesc să călătoresc și scopul meu este să descopăr fiecare colț al lumii! Amintirile sunt momentele speciale care îți spun povestea, deci bazează-te pe mine pentru plănuirea vacanței tale!

Ina Covas

Travel Consultant

Iubesc diminețile de weekend petrecute alături de copiii mei, mâncarea sănătoasă și vacanțele însorite. Apreciez foarte mult calitatea și lucrurile bine puse la punct, am fost în numeroase vacanțe alături de cei mici, așa că te poti baza pe mine pentru plănuirea vacanței familiei tale și nu numai! :)

Marcela Iovu

Travel Consultant

Iubesc bineînţeles călătoriile :), pastele italiene, pisicile și plimbările sub cerul liber. Sunt o persoană pozitivă, căreia îi place lucrul bine făcut și văd frumosul în tot ceea ce mă înconjoară. Consider că ceea ce suntem in înterior se reflectă la exterior, iar empatia este o calitate cheie pentru un consultant în turism. Te asigur că vacanța ta alături de mine va fi una reușită!

Cristina Ciurea

Travel Consultant

Salut, eu sunt Cristina! Îmi place la nebunie să călătoresc, să citesc despre tradițiile altor țări și în special despre locuri ascunse turismului tradițional. Am călatorit până acum în peste 30 de țări, dar cu sufletul le-am vizitat pe toate! :) Te poți baza pe mine pentru planificarea unei vacanțe inedite alături de persoanele dragi, așa că Hai și Tu!

Irina Florentina Papa

Travel Consultant

Sunt o persoană care adoră animalele, pasionata de tehnologie, călătorii și extrem de curioasa :). Îmi plac provocarile, iar cea mai mare satisfacție o am atunci când văd oamenii fericiți. Apropo, mi-ai vazut parul? Este roz!  Așa poate fi și vacanța ta.:) Hai și tu!

Irina Mihalache

Travel Consultant

Îmi plac mâncărurile picante și să dansez până îmi iau teneșii foc!
Tot timpul îmi doresc să descopar lucruri noi și să vizitez locuri ce sunt pline de frumusețe și tradiție. Sunt sinceră și punctuală, și te asigur că poți să apelezi cu încredere la mine pentru o vacanță reușită!

Bush The Bulldog

Mascota

Mă găsiți la birou de obicei după-amiaza, dar de marți încolo... Urăsc zilele de luni și sa mă trezesc devreme dimineața. La birou în general dorm, sau stau pe contul meu de Instagram. Iubesc drumețiile, aerul rece și curat de munte, iar următoarea destinație pe lista mea este Elveția.

Socializăm pe mai multe platforme. Alătură-te nouă!