Feedback

Ai căutat

Baile Herculane
1 noapte (4 Mar - 5 Mar)

Pensiunea Ambasador Baile Herculane  

Str. Vicol, Nr. 4, Baile Herculane Vezi harta

Perioada De Rezervare:

Pensiunea Ambasador *** este situată în stațiunea Băile Herculane, județul Caraș Severin, strada Vicol, numărul 4, lângă parcul central al orașului (zona UGSR). Pensiunea este ideală pentru turiștii veniți la tratament (în imediata apropiere se află baza de tratament) sau pentru oamenii de afaceri ce doresc să îmbine utilul cu plăcutul.


Pensiunea Ambasador are pregătite pentru cazare 12 camere și 2 apartamente. Spațiile de cazare au baie proprie, apă caldă și căldură non-stop, frigider, televizor și cablu TV. Poți beneficia de parcare gratuită și room-service cu produse de bar.

Dotări și facilități generale Pensiunea Ambasador Baile Herculane
  • Încălzire Centrală
  • Parcare
  • Restaurant
  • Terasă
Restaurant Pensiunea Ambasador Baile Herculane
Masa se poate servi în restaurantul Pensiunii Ambasador ce are o capacitate de 30 de locuri. Pe timpul verii este deschisă terasa de 30 de locuri ce îți oferă posibilitatea servirii mesei în mijlocul naturii, atât de generoasă la Herculane. Restaurantul se pretează pentru organizarea de petreceri private sau corporate și pentru organizarea de mici întâlniri de afaceri.
Despre Baile Herculane

Băile Herculane este o stațiune balneară situată în județul Caraș-Severin, România. Băile Herculane este cea mai veche stațiune din România și una dintre cele mai vechi din lume, fiind cunoscută încă de pe vremea romanilor. Prima mențiune datează din anul 153 e.n. Stațiunea mai păstrează și azi particularitățile de altă dată, fiind un simbol al fostului "Imperiu Roman". Din timpul romanilor au ramas numeroase vestigii: apeducte, băi, statui, tabule votive. Băile Herculane este considerată un important centru de sănătate, iar principalul factor terapeutic îl constituie bogăția izvoarelor sulfuroase, termo-minerale și cloruro-sodice, indicate atât pentru tratamentele de cură externă cât și pentru cele de cură internă și tratamentul afecțiunilor reumatismale. Stațiunea Băile Herculane este recomandată pentru tratamentul durerilor reumatismale degenerative, al bolilor inflamatorii sau subarticulare, al bolilor sistemului nervos periferic, precum și pentru tratamentul unor boli ginecologice, respiratorii, ORL, dermatologice, obezitate, etc.


Vezi mai multe despre Baile Herculane