Feedback

Ai căutat

Baile Olanesti
1 noapte (1 Apr - 2 Apr)

Hotel Livadia Baile Olanesti  

Str. Muncitorilor, Nr. 1, Baile Olanesti Vezi harta

Perioada De Rezervare:

Hotel Livadia 2* este situat în stațiunea Băile Olănești, în apropierea izvoarelor, pe Aleea Muncitorilor numărul 1.

Hotelul Livadia are o capacitate totală de cazare de 258 de locuri, împărțite în 129 de camere duble.
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, TV, aer condiționat și telefon. Din cele 129 de camere duble, 40 au fost renovate în 2010-2011 şi pentru acestea se achită un supliment la cazare. Restul camerelor au fost parţial renovate în 2007-2008.

Hotelul Livadia 2* dispune de restaurant, sală de fitness, tenis de masă și bază de tratament.

Dotări și facilități generale Hotel Livadia Baile Olanesti
  • Bază de Tratament
  • Restaurant
  • Sală Fitness
  • Tenis de masă
SPA Hotel Livadia Baile Olanesti
În baza de tratament a Hotelului Livadia se pot asigura cure de tratament pentru următoarele afecțiuni: boli digestive, dischinezii bilio-duodenale, ulcer sau gastrită cu hiposecreție acidă, suferințe ale stomacului operat, colecistopatii cronice, sindrom disfuncțional postcolecistectomie, hepatopatii cronice stabilizate, colopatii cronice și sindroame de colon iritabil, boli renale microlitiaze și litiaze renovezicale, infecțiile tractulului urinar, suferințele rinichiului operat, nefropatiile interstițiale cronice, rinichiul malformat sau unic congenital ori chirurgical, boli endocrine metabolice diabet zaharat, dislipidemii, obezitate, hiperglicemie și gută, boli alergice cu localizare cutanată, ORL, pulmonară sau digestivă, boli ale aparatului locomotor sindroame miofasciale, tendinite, periartrite, fibromialgie, artroze ale coloanei vertebrale sau articulațiilor periferice, sindroame dureroase și disfuncționale datorate reumatismelor inflamatorii cronice, sechele postoperatorii sau ulterioare tratamentelor ortopedice, algodistrofie, neuropatii periferice.
Baza de tratament este dotată cu aparatură medicală performantă care acoperă toate aspectele recuperării. Sunt asigurate următoarele proceduri terapeutice: electroterapie (curenți galvanici, diadinamici, interferențiali, TENS, curenți excitomotori și cu impulsuri reglabile); ultrasonoterapie în regim continuu sau cu impulsuri, asociat cu electroterapie de tip interferențial sau diadinamic; laserterapie; masaj somatic și reflex; termoterapie; magnetoterapie; băi galvanice; cură de ingestie cu ape minerale și kinetoterapie.
Despre Baile Olanesti

Băile Olănești este o stațiune balneo-climaterică din județul Vâlcea, România. Este stațiunea cu cele mai multe izvoare din țară (30), fiind supranumită și "Izvoarele de aur". Apele izvoarelor din Băile Olănești au fost medaliate cu aur la Expoziția Internațională de la Viena, datorită eficienței lor în tratamentele medicale. Stațiunea se află într-o zonă montană înconjurată de rezervații naturale, iar bisericile din Olănești, precum și schiturile și mânăstirile din apropiere reprezintă o foarte bună ocazie pentru turismul monahal.


Vezi mai multe despre Baile Olanesti