Feedback

Ai căutat

Baile Herculane
1 noapte (7 Mar - 8 Mar)

Hotel Domogled Baile Herculane  

Baile Herculane Vezi harta

Perioada De Rezervare:

Hotel Domogled 3* este situat în centrul stațiunii Băile Herculane, pe valea râului Cerna, înconjurat de Munții Mehedinți la est și Munții Cernei la vest.

Hotel Domogled pune la dispoziția turiștilor un număr total de 263 locuri în 138 camere. Acestea sunt repartizate pe 7 etaje, accesul făcându-se cu ajutorul celor 3 lifturi.

Hotel Domogled a fost renovat în anul 2012-2013.

Dotări și facilități generale Hotel Domogled Baile Herculane
 • Bar
 • Călcătorie
 • Curățătorie
 • Grădină
 • Parcare
 • Primire/Trimitere Corespondență
 • Restaurant
 • Sală Fitness
 • Serviciu Informații Turistice
 • Spălătorie
 • Terasă
 • Trezire la Cerere
Restaurant Hotel Domogled Baile Herculane
Masa se servește în restaurantul hotelului Domogled, ce are o capacitate de 280 de locuri, pe bază de chip-card care se eliberează de la recepția hotelului. Pe lângă restaurant, Hotel Domogled mai dispune de un bar de zi.
SPA Hotel Domogled Baile Herculane
Baza de tratament asigură tratamente complexe pentru: afecțiuni reumatismale inflamatorii (spondilită anchilozantă), afecțiuni reumatismale degenerative (spondiloză cervicală, dorsală şi lombară), afecțiuni reumatismale abarticulare, afecțiuni posttraumatice, afecțiuni neurologice periferice - pareze şi paralizii, afecțiuni asociate (ginecologice, respiratorii, otorinolaringologice, afecțiuni ale tubului digestiv, dermatologice, cardiovasculare, boli profesionale), afecțiuni metabolice şi de nutriție, tratamente de Wellness, tratamente anti-ageing, de revigorare. 

În baza de tratament a hotelului (suprafață de 1182 mp) se pot efectua zilnic 1075 proceduri.
Principalele proceduri şi tratamente care se efectuează sunt: băi cu ape minerale termale sulfuroase şi cu ape minerale termale clorurosodice atât în căzi, cât şi în bazine, cu posibilități de kinetoterapie; buvete pentru cură internă cu ape minerale; instalații de aerosoli şi inhalații cu ape minerale; electro şi hidroterapie; săli de gimnastică medicală, masaj medical; saună umeda/uscata, linie anti-ageing.

Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.
Despre Baile Herculane

Băile Herculane este o stațiune balneară situată în județul Caraș-Severin, România. Băile Herculane este cea mai veche stațiune din România și una dintre cele mai vechi din lume, fiind cunoscută încă de pe vremea romanilor. Prima mențiune datează din anul 153 e.n. Stațiunea mai păstrează și azi particularitățile de altă dată, fiind un simbol al fostului "Imperiu Roman". Din timpul romanilor au ramas numeroase vestigii: apeducte, băi, statui, tabule votive. Băile Herculane este considerată un important centru de sănătate, iar principalul factor terapeutic îl constituie bogăția izvoarelor sulfuroase, termo-minerale și cloruro-sodice, indicate atât pentru tratamentele de cură externă cât și pentru cele de cură internă și tratamentul afecțiunilor reumatismale. Stațiunea Băile Herculane este recomandată pentru tratamentul durerilor reumatismale degenerative, al bolilor inflamatorii sau subarticulare, al bolilor sistemului nervos periferic, precum și pentru tratamentul unor boli ginecologice, respiratorii, ORL, dermatologice, obezitate, etc.


Vezi mai multe despre Baile Herculane