Feedback

Ai căutat

Baile 1 Mai
1 noapte (30 Mar - 31 Mar)

Hotel Ceres Baile 1 Mai  

Baile 1 Mai Vezi harta

Perioada De Rezervare:

Hotelul Ceres ** este situat în centrul stațiunii Băile 1 Mai, la intersecția dintre DN 76 și E 60, într-o zonă împădurită.


Hotelul Ceres dispune de 225 camere, din care doar 40 de camere sunt renovate, oferind servicii de cazare la un grad ridicat de confort și multe facilități printre care accesul în cameră pe bază de cartelă, restul de 185 de camere sunt destinate turiștilor care vin la tratament cu bilete prin Casele Județene de Pensii.

Dotări și facilități generale Hotel Ceres Baile 1 Mai
  • Bar
  • Bază de Tratament
  • Parcare
  • Piscină Exterioară
  • Piscină Interioară
  • Restaurant
  • Sală de Conferințe
  • Seif
  • Spălătorie
  • Terasă
Restaurant Hotel Ceres Baile 1 Mai
Hotelul Ceres dispune de o sală de mese cu capacitate de 250 de locuri oferind servicii de masă și pentru persoanele care nu sunt cazate în hotel.
Sală conferințe
Hotelul Ceres oferă posibilitatea organizării de întruniri. Astfel, pune la dispoziție o sală multifuncțională dotată cu videoproiector, instalatie de sonorizare și ecran de proiectie, pregătită pentru orice tip de evenimente: conferințe, mese festive, nunți, botezuri, cu o capacitate de 80-100 locuri.
SPA Hotel Ceres Baile 1 Mai
Baza de tratament este dotată cu aparatură modernă pentru toate procedurile, oferind terapii specifice tratamentului balnear și de recuperare, iar piscina din curtea hotelului dispune de apă termală. Datorită apelor bicarbonate, sulfatate, calcice și oligomineralelor, baza de tratament este indicată pentru următoarele afecțiunii: afecțiuni reumatice inflamatorii (poliartrită reumatoidă, spondilită anchilozantă, stări după reumatism articular acut), afecțiuni reumatismale degenerative (spondiloză cervicală, dorsală și lombară, artroze), afecțiuni post traumatice (stări postoperatorii, stări post fracturi, entorse și luxații), afecțiuni neurologice centrale și periferice, hemipareze la minim 6 luni de la data apariției, parapareze la minim 3 luni, afecțiunidupă mielite, după operații pe maduvă, după traumatisme vertebrale, diverse pareze și paralizii, afecțiunii ginecologice (metrouanexite cronice, tulburări minore de pubertate sau menopauză), afecțiuni asociate bolii metabolice și de nutriție, diabet zaharat de tip II, boli endocrine, gută cu locălizări articulare.
Tratamentele specifice care se desfășoară în baza de tratament sunt următoarele: curenți diadinamici și interferențiali, magnetodiaflux, ultrasunet, unde scurte, laserterapie, ionizări, aerosoli, termoterapie băi terapeutice cu ape minerale termale (cadă cu hidromasaj, bazin), băi galvanice, duș subacvatic, masaj segmentar manual și kinetoterapie la sală.
Despre Baile 1 Mai

Stațiunea Băile 1 Mai este situată în județul Bihor, la numai 2 km de Băile Felix și 4 km de Oradea, între satele Rontău și Haieu. Cunoscută de-a lungul timpului și sub numele de Băile Episcopiei (sec. XV-XVII), stațiunea s-a facut remarcată mai ales datorită apelor minerale și a nămolului sapropelic extras din lacul aflat în localitate, utilizate în tratarea unor afecțiuni reumatismale, afecțiuni ale sistemului nervos central și periferic și afectiuni ginecologice.


Vezi mai multe despre Baile Felix