Feedback

Ai căutat

Crisan
1 noapte (26 Apr - 27 Apr)

Danube Delta Resort Crisan  

Crisan Vezi harta

Perioada De Rezervare:

Complexul turistic Danube Delta Resort 4* se află situat în inima Deltei Dunării, vis a vis de pitorescul sat pescăresc Crișan, într-o zonă cu un peisaj deosebit, pe malul stâng al brațului Sulina. 
Fiind amplasat în centrul deltei îți oferă posibilitatea să ajungi în orice loc pe care dorești sa-l vizitezi în maxim o oră.

Danube Delta Resort 4* dispune de 17 camere elegante și spațioase împărțite în camere standard și premium și 2 apartament deluxe, situate la etaj cu terasă proprie și vedere spre Debarcader la iazul din spatele complexului, iar la parter cu vedere spre Dunăre și grădină. 
Camerele standard au suprafața de 20 mp și sunt dotate cu mobilier si corpuri de iluminat din nuc, bambus și ratan, lcd, tv satelit, aer condiționat, încălzire centrală, lenjeria albă din damasc, baie proprie spațioasă, cu cabină de duș, uscător de păr, halate de baie, papuci și produse cosmetice din gama deluxe -hydro basics. 
Camerele duble twin sau matrimoniale premium au suprafața de 24 mp și sunt dotate cu mobilier și corpuri de iluminat din nuc, bambus și ratan, lcd, tv satelit, aer condiționat, încălzire centrală, lenjeria albă din damasc baie proprie spațioasă, cu cabină de duș, uscător de păr, halate de baie, papuci și produse cosmetice din gama deluxe -hydro basics. 
Apartamentele Deluxe (2) au suprafața de 30 mp si sunt compuse din living generos (30 mp), dotat cu canapea extensibilă și fotolii, minibar cu frigider, lcd, tv satelit, dvd, terasă exterioară proprie cu măsuță și canapea, vedere superbă la debarcader și iazul din spatele complexului. Dormitorul este echipat cu pat matrimonial, baie proprie, spațioasă, cu cabină de duș, uscător de păr, halate de baie, papuci și produse cosmetice din gama deluxe -hydro basics.

Turiștii se pot bucura de sala de fitness și copiii de locul de joaca amenajat.

Transferul se poate face de la Murighiol - Crișan - Murighiol sau Tulcea - Crișan - Tulcea si este de 38 euro/pers/tur-retur (orientativ), realizat cu ambarcațiuni proprii.
Orele si rutele de transfer vor fi stabilite de comun acord cu 24 de h înainte de sosire în funcție de starea vremii, posibilitățile turiștilor și ambarcațiunile disponibile. 

Dotări și facilități generale Danube Delta Resort Crisan
  • Debarcader
  • Iaz
  • Internet
  • Loc de joacă pentru copii
  • Restaurant
  • Sală de Conferințe
  • Sală Fitness
  • Terasă
Restaurant Danube Delta Resort Crisan
Restaurantul este elegant, cu terasă exterioară, având în dotare LCD satelit, sistem home cinema, DVD, PC cu acces la Internet, flip-chart, videoproiector și ecran, (sala este pretabilă organizării de evenimente, conferințe și traininguri) și îți oferă, pe lângă preparatele culinare tradiționale ecologice și preparate pentru vegetarieni și diabetici, borș pescăresc făcut în natură la ceaun pe pirostrie din 9 sortimente de pește, pește pe saslac fript la focul de tabără și transformat în saramură la botul calului, știucă umplută, icre de stiucă, caviar sau selecție de grătar din carne de pește, vită, berbec, porc sau pui, tranșată, condimentată și preparată in cel mai bun stil pirateresc.

Serile cu petreceri tematice și focul de tabară, nu lipsesc din program.
Despre Crisan

Crisan este o localitate din județul Tulcea, România. Este situată pe ambele maluri ale brațului Sulina, în partea centrală a Deltei Dunării, și are în componența satele Crisan, Caraorman și Mila 23. Crișan este un important nod de plecare spre localități din toată Delta Dunării: spre Vest către Tulcea, spre est către Sulina, spre nord către Chilia Veche, balta Matita și Mila 23, iar spre sud către satul Caraorman și brațul Sfântu Gheorghe.