Feedback

Ai căutat

Predeal
1 noapte (30 Mar - 31 Mar)

Cabana Clabucet Sosire Predeal  

Predeal Vezi harta

Perioada De Rezervare:

Cabana Clăbucet Sosire *** este amplasată în stațiunea montană Predeal, la baza pârtiei de schi, la o altitudine de 1.050 de metri. Este locația ideală pentru iubitorii muntelui și își așteaptă oaspeții atât vara, cât și iarna, oferind condiții excelente de cazare și masă, precum și închirieri de material sportiv.

Cabana Clăbucet Sosire dispune de 20 de camere (15 duble și 5 triple) și 2 apartamente, modern mobilate și utilate corespunzător, îmbinând rusticul montan cu confortul citadin. Spațiile de cazare au: terase de pe care poți respira aerul curat al munților și admira panorama deosebită, frigider, televizor și cablu TV, minibar, telefon pentru convorbiri internaționale și Internet.

Barul Schiorilor oferă celor interesați material sportiv și ținute pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Vara, oaspeții cabanei pot face drumeții pe cărări de munte, se pot plimba cu ATV-urile sau pot practica paint-ball-ul. Iarna, pârtia de schi este atracția principală, dispunând de instalație de nocturnă, tunuri de zăpadă și telescaun.

Dotări și facilități generale Cabana Clabucet Sosire Predeal
  • Bar
  • Restaurant
  • Sală de Conferințe
Restaurant Cabana Clabucet Sosire Predeal
Restaurantul, amenajat în stil rustic, se găsește în incinta cabanei și propune un meniu variat, cu preparate savuroase și băuturi calde sau reci.
Sală conferințe
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Despre Predeal

Stațiunea Predeal este situată în centrul României, pe Valea Prahovei, între râurile Prahova și Timiș, la poalele munților Bucegi. Este orașul situat la cea mai mare altitudine din România (1.030 m - 1.110 m). În prezent, Predealul este un important centru turistic și al sporturilor de iarnă din România, deținând pârtii iluminate, telescaun, teleski și babyski. Predeal mai deține și o bază materială adecvată, formată din hoteluri, vile, pensiuni, sanatorii și numeroase zone de agrement.


Vezi mai multe despre Predeal